maandag

fourteen

Dit is echt een post van niks. Ik ben echt net een paar minuutjes wakker. Ik ga zo naar Amsterdam met de trein. Ik heb er echt veel zin in. Nu is er een saaie post, morgen zal er een post zijn met spulletjes en aankoopjes die ik heb gekocht.

Ik heb alleen wel een vraagje aan jullie. Vinden jullie mijn blog zo leuk of moet er echt iets anders? Geef me tips, want dan weet ik wat ik moet doen (:

Nog een fijne dag

7 opmerkingen:

 1. Ik vind het eigenlijk wel leuk hoor zo :). Ik had alleen even een vraagje, als ik mijn foto's op mijn blog zet verklein ik ze omdat ze anders te groot zijn, ik upload het dan altijd via tinypic, maar mn foto's hebben toch vaak een slechte kwaliteit, terwijl jou foto's heel precies en mooi zijn. Gebruik jij iets anders offe :o?

  xxxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. lovely outfits! the white cardigan is the coolest!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik vind dat je een leuke blog hebt! het enige wat ik misschien zou veranderen is de lay out maar dat is natuurlijk best persoonlijk en het is jou blog dus het moet bij jou passen. Je post iig leuke dingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. je hebt een leuke blog !!
  maar als ik jou was als je niks te vertellen hebt post dan gewoon even een dagje niet!!
  ben benieuwd naar je aankoopjes!!

  xoxo amber

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind je blog ook heel leuk :] Vind hem eigenlijk goed zoals hij is. Het enige wat nog meer mag is meer outfits of zo, gewoon wat je zelf aan hebt die dag en dat dan posten.
  Maar zeker niet stoppen! vind het veels te leuk om te volgen. ;D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik vind het leuk zo, ook als je niet echtiets te vertellen hebt is het interessant! Keep on going

  BeantwoordenVerwijderen