zondag

twenty seven

Gisteren heb ik de hele dag bij daryn gezeten. Vandaag mag ik een wedstrijd met de A2 mee doen met handbal. Daarna heb ik een feestje van mijn oom. Ik neem mijn camera mee dus als er leuke foto's zijn zullen die morgen op mijn blog staan. Het is weer zondag een er komt een collage met kleding van een site. Dit keer is de site Forever21.com

14 opmerkingen:

  1. suuuperleuk allemaal! vooral die schoentjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. WOOOW! GREAT CLOTHES! I LOVE THE DRESS THE JEGGING AND THE SHIRT!!! WOWO! FABULOUS!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi die jeans!

    New look vind ik hier niet zo geslaagd in tegenstelling tot de winkels in Belgie, dus ik kom er eigenlijk niet vaak.. River Island is leuk, het is nu nog wel een mix van sale en nieuwe collectie dus beetje rommelig! De H&M's (vooral koopgoot en die bij de Media Markt) zijn altijd wel leuk en Zara is nu nog een zooi door de sale!

    Ik ben toevallig woensdag weer naar de Primark geweest en qua kleding was het niet echt boeiend, maar qua schoenen enzo weer wel (zie mijn post outfit & primark :)) Hoop dat je er wat aan hebt!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. i want want want everyhting here!
    +++++

    BeantwoordenVerwijderen
  5. De verkoper van de all stars is: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260527756005&var=560001299755&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

    Leuke collage!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Great clothes! I love the dress, and leggings!
    Kisses

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Supermooie collage :) en nee, het zijn gewoon drie losse ringen, maar ik kwam er net achter dat ik ze opzich wel als 1 ring kan dragen zoals op de foto. dus bedankt voor de tip haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. wauw, toffe spulletjes!
    &ja het is allemaal van de nieuwe collectie geloof ik :)xxx

    BeantwoordenVerwijderen