zondag

thirteen

YES! ik ga morgen naar Amsterdam, eindelijk. De treinen rijden weer gewoon ÉN er is een sale bij de zara! Ik heb er echt zin in. Weet iemand nog goede tweedehandswinkeltjes die ik niet moet missen?? Ik ga mijn camera meenemen. De camera die ik mee ga nemen is een Silette LK sensor agfa. Ik heb 'm op de rommelmark gekocht voor 50 cent. Ik ben erg benieuwd of hij het nog doet. Omdat ik niet zo goed weet wat ik precies moet posten heb ik maar weer een collage gemaakt van kleding op een site. Deze keer komt de kleding van missselfridge.com.


10 opmerkingen:

  1. Je moet gewoon de 7 straatjes afgaan! ;D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oeh amsterdam en sale! beter! ik was dus woensdag in rotterdam en daar hing bij de zara echt alles al klaar om afgeprijsd te worden (dat was voor ons dus een beetje jammer want bij alles denk je dan: maar over 3 dagen is het wsl voor de helft.... haha). En de 7 straatjes daar moet je heen ja! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. het is toch 9 straatjes haha xd? maar zipper en episode schijnen wel tof te zijn, ben er zelf nog nooit geweest, maar wat ik er zo van hoor =)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dat rokje!! Ik had m opgezocht @ missselfridge.. echt maar 18pounds ofzo!! Bestellen haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Je bent vast goed geslaagd in Amsterdam :) Zal wel druk zijn geweest!!

    De items die je gepost hebt zijn echt prachtig!! Love them all!!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. aah die jeanslegging is mooi! en idd het rokje is cuuute hihi. Veel plezier morgen in Amsterdam, ik ben benieuwd naar je aankoopjes :) & je foto's hopelyk doet de camera het nog!
    Ook nog superbedankt voor je comment met allemaal liedjes die kan ik er zeker nog aan toevoegen , thank you :D. kuss x

    BeantwoordenVerwijderen
  7. episode. Echt niet overslaan, ik kan daar zelf uren in doorbrengen. En volgens mij staat er voor Episode op maandag een markt vol met vintage spullen!
    Veeel plezier!

    xx Birgit

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Thank you for comment! My coat is from Amisu ( New Yorker ).. Do you know the shop?

    BeantwoordenVerwijderen